O Nama

Dobrodošli u Leyla’s Dream, malo kraljevstvo prirodne kozmetike u kome vladaju lepota, zdravlje i ljubav prema prirodi. “Još jedna od mnogih”…rekli bi ste. Pa kada ste već tu, pogledajte zbog čega smo drugačiji. 

Prvo da vam kažemo da mi nismo novi. Mojo Beard, koji se bavi proizvodnjom luksuznih, visokokvalitetnih, prirodnih preparata za negu i održavanje brade i kose, je naš muški kozmetički brend koji je odavno poznat na ovim prostorima a mnoge dame ga redovno kupuju svojim dragim bradonjama. 

Upravo je veliko interesovanje tih dama kao i ogromna ljubav prema kozmetici (koju verovatno svaka žena ima), a posebno prema prirodi i njenim neverovatnim plodovima i blagodetima, pomešana sa malo znanja i stručnosti, pomoglo da se ostvari jedan veliki san….San da se ponovo rodi Leyla, ovaj put kao kozmetički brend Leyla’s Dream.

Leyla’s Dream nije tu samo da vam pruži visokokvalitetnu, luksuznu negu lica i tela, već i savete kako da najbolje iskoristite sve benefite prirode utkane u naše proizvode, kao i da pronadjete rešenja za sve vaše nedoumice. Uz Leyla’s Dream proizvode, kreirane tako da budu efikasni a laki za korišćenje, nećete trošiti previše dragocenog vremena na dnevne beauty rutine. Svoje vreme od sada trošite na porodicu, prijatelje i sva ona zadovoljstva koja vam stalno nedostaju. Posvetiti vreme sebi ne znači uvek provoditi sate pred ogledalom i u kozmetičkim salonima. Umesto toga učite, čitajte, trenirajte, spavajte, zdravo se hranite, slušajte muziku, pevajte, svirajte, smejte se - puno, delite pozitivnu energiju i volite sebe da biste voleli druge više. 

To malo vremena koje budete potrošile na negu kože, u čemu ćete sigurno uživati, višestruko će vam se vratiti. Želimo da vas potstaknemo da volite i negujete svoju kožu na pravi način, onako kako ona zaslužuje, da je održavate zdravom jer će jedino tako moći da vam uzvrati lepotom i da vam ojača samopouzdanje. Da vas naučimo da je svaka koža lepa kada je zdrava i pravilno negovana, bez obzira na njen ton, broj bora ili godina. Da sa ponosom nosite te boje, bore i godine jer su one zaslužne za ono što jeste - sestre, majke, tetke, bake drugarice, kume… pune ljubavi i lepote. Da se nikada ne osećate loše, da budete sigurne u sebe i svoje kvalitete. Da zračite zdravljem, ljubavlju i lepotom.

Voli vas Leyla